Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

DonesLiD a Rabat

Dones LiD els dies 14 i 15 de febrer de 2011 va participar en el primer projecte que es fa a Àfrica, organitzat per la INLW, i dirigit per la Vice-Presidenta marroquina Hakima Haiti. Es tractava d’un Congrés “Connectingroup Maroc 2012” organitzat per la International Libéral pour les Femmes, per la Fundació Friedrich Nauman, i l’NDI amb l’objectiu de promoure la participació de les dones al món ecònòmic, empresarial, polític i social. 

L’acte va tenir lloc a la Bibliothèque nationale de la ciutat de Rabat, i va comptar amb la presència d’importants representants internacionals que treballen a Marroc i en l’àmbit del Mediterrani.

Es va presentar el projecte “Comment développer le potentiel des femmes dons les postes de décision? Identifier et promouvoir les femmes leaders aux postes de décision.”

En aquesta línia, Joaquima Alemany, Presidenta de DonesLiD i de la INLW, en la seva intervenció va remarcar la importància de formació per les dones que ofereix el Connecting Group 2012, i la necessitat de la participació del major nombre de dones en aquest projecte.

Alemany va agrair la feina feta per la Vicepresidenta, Hakima Hití, i va anunciar que la INLW contnuarà treballant en aquest projecte en d'altres regions i països del món. 

Tornar a Notícies Destacades

La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original. Si teniu algun dubte, contacteu amb nosaltres a: info@doneslid.org

The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the origional text. For more information, contact us: info@doneslid.org

Il est possible que la traduction automatique du catalan à d’autres langues no reproduise pas exactement le text original. Pour plus d’informations, veuillez bien nous contacter: info@doneslid.org

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA