Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

Projecte Itineraris de vida, dones compromeses a Catalunya

DonesLID va presentar el projecte Itineraris de vida, dones compromeses a Catalunya, coordinat per la Doctora Mary Nash, el dimecres 19 d'octubre de 2011 a la sala d'actes de la Fundació CatDem.

Vam poder comptar amb la presència, a la taula rodona, de Francina Vila com a Regidora de la Dona i drets civils de l’Ajuntament de Barcelona, Núria Balada com Directora Executiva de l’Institut Català de les Dones,  de la Doctora Nash, coordinadora del projecte, Joaquim Ferrer com President de la CatDem, i Joaquima Alemany, Presidenta de DonesLID.

La presentació dels panells recullen els perfils de les 13 dones: la cantant Conxita Badia i Millàs, la modista i professora Maria Dolors Bargalló i Serra, la supervivent dels camps nazis Neus Català i Pallejà, la primera aviadora Mari Pepa Colomer i Luque, la psicòloga Júlia Coromines i Vigneaux, la política i feminista Enriqueta Gallinat i Roman, l’escriptora Ana María Matute, la periodista María Luz Morales Godoy, l’activista i feminista Teresa Pàmies i Bertran, l’escriptora, activista i poeta Joana Raspall i Juanola, l’actriu Margarida Xirgu Subirà i la primera alcaldessa democràtica Nativitat Yarza i Planas.

1) El Periódico de Catalunya es va fer ressò a la seva agenda del dissabte 22 d'octubre de 2011:

2) El Periódico de Catalunya va pubilcar un reportatge  sobre l'exposició a la seu del disctricte de la Vila de Gràcia, en el marc del Dia Interancional de la Dona.

Tornar a Recull de premsa

La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original. Si teniu algun dubte, contacteu amb nosaltres a: info@doneslid.org

The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the origional text. For more information, contact us: info@doneslid.org

Il est possible que la traduction automatique du catalan à d’autres langues no reproduise pas exactement le text original. Pour plus d’informations, veuillez bien nous contacter: info@doneslid.org

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA