Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

Qui som?

 “Dones per la Llibertat i Democràcia” és una associació sense ànim de lucre, que es va crear a finals de 2001 a Barcelona i està inscrita  en el Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya  amb el número 25327. L'àmbit d'activitat de l'entitat és local, regional, estatal, europeu i internacional. Amb Special Status Consultiu del ECOSOC de NACIONS UNIDES

Les activitats de les Dones per la Llibertat i Democràcia s’inspiren en els valors de la Carta de les Nacions Unides i la Declaració Universal de Drets Humans. Dones per la Llibertat i Democràcia aplica aquests principis, en els que també es basa la Convenció sobre l’eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona / CEDAW.

Està presidida per Joaquima Alemany Roca,  formant la seva Junta Directiva dones, polítiques, empresàries i executives que pertanyen a la societat catalana, espanyola i de l’àmbit mediterrani.

 

DonesLid assisteix i participa a les reunions i assemblees anuals dels organismes i associacions de dones als quals DonesLid n’és membre:

Dins de la International Network of Liberal Women, la Sra. Joaquima Alemany és Past President ja que va ser presidenta des del 2003 al 2012, la Sra. Mireia Huerta que és la nostra responsable de Relacions Internacional és la Secretaria General de INLW. La Sra. Rosa Maria Artigas, sòcia de Doneslid és tresorera de l’European Council ECICW-CECIF, branca d’Europa dins de l’International Council of Women. L’entitat té l’estatus consultiu especial del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

La misió i visió de DonesLId és treballar per: La defensa per la llibertat i els Drets Humans de les Dones. La representació igualitària Homes/Dones en la participació en tots els àmbits en general. L' eliminació de qualsevol forma de discriminació per raó de gènere.

Les actuacions i activitats que desenvolupa la nostra entitat tenen com a col·lectiu d'atenció les dones.

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA