Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

III Premi 2009

III PREMI LLIBERTAT ANY 2009

III Premi LlibertatEn aquesta tercera edició del Premi Llibertat, el Jurat del Premi juntament amb la Junta Directiva de l’entitat, han elegit com a candidata al premi a la Sra. Simone Veil presidenta del primer Parlament Europeu elegit per sufragi universal i presidenta de la Fundació per la memòria del Holocaust.

Simone Veil s’ha caracteritzat sempre per la defensa de la llibertat, la dignitat de la persona, els drets humans, la justicia, la solidaritat i el paper de les dones en la societat moderna.

En aquest acte l'associació també ha celebrat el 10è aniversari de la seva creació i al mateix temps el 60è aniversari de la Declaració Universal dels drets humans.

Veieu a continuació recull de premsa d'aquest acte:

 

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA