Català  |  Español
SÍGUENOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

III Premio 2009

III PREMIO LLIBERTAT AÑO 2009

III Premi LlibertatEn esta tercera edición del Premio Llibertat, el Jurado del Premiom juntamente con la Junta Directiva de la entidad, han elegido como candidata al premio a la Sra. Simone Veil presidenta del primer Parlamento Europeo elegido peor sufragio universal y presidenta de la Fundación por la memoria del Holocausto.

Simone Veil se ha caracterizado siempre por la defensa de la libertat, la dignidad de la persona, los derechos humanos, la justícia, la solidaridad y el papel de las mujeres en la sociedad moderna.

En el acto, la asociación también ha celebrado el 10o aniversario de se creación y al mismo tiempo el 60 aniversario de la Declaración Universal de los derechos humanos.

A continuación  pueden ver un resumen de la cobertura del acto por distintos medios de comunicación.

 

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Colaboradores
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialcastella
Ministerio_presi_cast
ICD_Cast
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministerio
INLW esp

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Síguenos en ...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Aviso Legal  |  Contacto  |  Créditos  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA