Català  |  Español
SÍGUENOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

¿Quienes somos?

La  asociación “Dones per la Llibertat i Democràcia” se creó a finales de 2.001 en Barcelona.

Las actividades de la asociación se inspiran en los principios de la Carta de Naciones Unidas y la Declaración  Universal de los Derechos Humanos.
“Dones per la Llibertat i Democràcia” aplica estos principios, en los que también se basa la “Convención sobre la eliminación de  todas formas de discriminación contra la mujer”, conocida como CEDAW.

Su presidenta es la Sra. Joaquima Alemany Roca y la integran mujeres de distintos ámbitos (políticas, empresarias, ejecutivas) de la sociedad catalana, española y  de otras nacionalidades del área mediterránea.

“Dones per la Llibertat i Democràcia”  forma parte del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC), es miembro asociado del Lobby Europeo de Mujeres.Desde su creación forma parte de la Internacional Network of Liberal Woman (INLW) de la que la Sra. Alemany es también Presidenta.  
Como miembro de la INLW, está acreditada en el ECOSOC (Consejo Económico Social de Naciones Unidas) con carácter de status consultivo.

La International Network of Liberal Women (INLW) ha introducido en la Liberal Internacional Liberal (LI) de la que es miembro de pleno derecho conceptos como:

  • La defensa por la libertad y los derechos humanos de las mujeres
  • La representación igualitaria Hombres/Mujeres
  • La eliminación de cualquier forma de discriminación por razón de género
Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Colaboradores
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialcastella
Ministerio_presi_cast
ICD_Cast
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministerio
INLW esp

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Síguenos en ...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Aviso Legal  |  Contacto  |  Créditos  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA