Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

Publicacions de Dones LID

El creixement i la projecció de la nostra associació està incrementant algunes de les publicacions que estem elaborant. Tot això gràcies a un conjunt de persones que treballen per tal d'aconseguir-ho. Entre elles destaquem:

 

Les dones, transmissores de valors, per Teresa Freixes. Any 2011. Autoedició, tots els drets reservats. Per descarregar l'arxiu complet en PDF clica aquí!

 

Les dones també fem la democràcia. 75è aniversari del vot femení a Catalunya, per Antònia Carré i Conxa Llinàs. Any 2008. Editorial Mina, Edicions 62. 

 

Les potències internacionals davant de la dictadura espanyola (1944-1950), per Casilda Güell. Pròleg de Josep Maria Solé i Sabaté. Any 2009. Editorial Aresta. (edició disponible també en castellà). 

 

L’Exili violeta. Escriptores i artistes catalanes exiliades el 1939, de Marta Pessarrodona. Pròleg de Joaquima Alemany. Any 2010. Editorial Meteora. (edició disponible també en castellà). 

 

   

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA