Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

V Premi 2014

V PREMI LLIBERTAT 2014

L’any 2014 l’associació Doneslid,ha concedit el Premi Llibertat en la seva cinquena edició a Madame Hakima El Haite, Ministra del Medi Ambient del Marroc, per la creació i la seva extensió a la Regió del Mena i de l’Africa de la xarxa Connectingroup, xarxa internacional que uneix les dones del nord isud de la Mediterrània amb l’objectiu d’impulsar el lideratge femení per contribuir al desenvolupament humà, econòmic, polític i social del seu país.

Madame Hakima va nèixer a Fez. Titular d’ un doctorat en Ingenieria  Ambiental de la Scool de Mines de Saint Etienne (Francia) i una Llicenciatura en comunicació política de la Universitat de Washington (Washington DC), la senyora El Haite és Vice -president de la US-NAPEO (África Aliança del Nort prer Oportunitats Económiques), presidenta de Connectingroup Int i  vicepresidenta de la Internacional Liberal per la Dona.

 

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA