Català  |  Español
SÍGUENOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

V Premio Llibertat

En el 2014 la asociación DonesLID ha concedido el “Premi Llibertat” en su quinta edición a la Sra. Hakima El Haite, ministra de Medio Ambiente de Marruecos, por la creación y su extensión a la Región del Mena y de Africa de la red Connectingroup, red internacional que une las mujeres del norte y sur del Mediterraneo con el objetivo de impulsar el liderazgo femenino para contribuir al desarrollo humano, económico, político y social de su país.

Madame Hakima nació en Fez. Titular de un doctorado en Ingenieria Ambiental de la Scool de Mines de Saint Etienne(Francia) y una Licenciatura en comunicación política de la Universidad de Washington(Washington DC), la señora El Haite es Vicepresidenta de la US NAPEO (Africa Alianza del Norte para Oportunidades Economicas), Presidenta de ConnectingrupInt  y vicepresidenta de la Internacional Liberal para la Mujer.

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Colaboradores
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialcastella
Ministerio_presi_cast
ICD_Cast
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministerio
INLW esp

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Síguenos en ...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Aviso Legal  |  Contacto  |  Créditos  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA