Català  |  Español
SÍGUENOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

IV Premi Llibertat, Sr. Sam Rainsy any 2011

El 2011 la asociación ha otorgado el IV PREMI LLIBERTAT , al sr. Sam Rainsy, político camboyano, por su lucha a favor de la libertad y los derechos humanos, en especial los de las mujeres y las niñas.

Sam Rainsy nació en Phnom Penh en 1949, su padre Sam Sary fue ministro de educación y se convirtió en el viceprimer ministro en el gobierno de Sihanouk en la década de 1950. Su madre En Em fue la primera mujer camboyana en completar el bachillerato.

Titulos universitarios:

  • Economía ( Institut d'études politiques de Paris ) cita requerida ]
  • Administración de Empresas (Master en Administración de Negocios de INSEAD - Fontainebleau - Francia) - 1980.
  • Contabilidad ( Diplôme d'études comptables supérieures emitidos por el Ministerio francés de Educación) - 1979.
  • Economía ( Maîtrise + Diploma de estudios superiores de Ciencias Económicas de la Faculte de droit et des sciences économiques de Paris - Panthéon-Assas ) - 1973. cita requerida ]
  • Ciencias Políticas ( Diplôme de l'Institut d'Etudes Politiques de Paris ) - 1971.
Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Colaboradores
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialcastella
Ministerio_presi_cast
ICD_Cast
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministerio
INLW esp

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Síguenos en ...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Aviso Legal  |  Contacto  |  Créditos  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA