Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

DIA INTERNACIONAL DE LA PAU

 

DonesLid vol compartir el MIssatge del Secretari General de L'ONU en aquest dia tan especial.

Cada any, en el Dia Internacional de la Pau, les Nacions Unides fan una crida als habitants del món perquè reafirmin el seu compromís de viure en harmonia com a membres d'una sola família humana.

El tema de la commemoració d'enguany, "Associacions per a la pau- Diginitat per a tots", posa en relleu la importància de la cooperació per silenciar les armes i fer avançar la caus. Sense el suport dels governs, la societat civil, el sector privat, els grups religiosos i les organitzacions no governamentals, seguirà sent difícil aconseguir la pau. 

Aquest any es commemora el 70è aniversari de les Nacions Unides i se celebra la transició a una nova agenda de desenvolupament sostenible a nivell mundial i una acció significativa sobre el canvi climàtic. Junts, com "associats per a la pau", podem aconseguir un món de pau, properitat i dignitat per a tothom.

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA