Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

II Premi 2005

II PREMI LLIBERTAT ANY 2005

L'any 2005, l'associació va atorgar el II PREMI LLIBERTAT A LA Srs. Ayaan Hirsi Ali, Diputada del Parlament dels Païssos Baixos, per destacar la seva tasca i el seu compromés amb les dones.

Ayaan Hirsi Ali va néixer a Somàlia l'any 1969, educada en una familia musulmana va viura a l'Arabia Saudí, Etiopia i Kenya, on va realitzar els seus estudis primaris i secundaris.

Colaborà en programes de desenvolupament de les Nacions Unides a Somàlia i Kenya.

L'any 1992 va sol·licitar asil polític a Holanda on més tard estudià ciències polñitique a la Universitat de Leiden.

Els eixos prioritaris de les seves actuacions van encaminats a la lluita contra la violència domèstica i les creences i pràctique com ara l'anul·lació de la sexualitat de les dones justificades per raons culturals i religioses.

 

La Sra. Joaquima Alemany otorga el II Premi Llibertat

 

 

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA