Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

20 ANIVERSARI DE LA DECLARACIO DE BEIJING

Avui 16 de setembre 2015 és el 20è aniversari de la Declaració i Plataforma d'Acció de Beijing.

Al setembre de 1995, 47.000 persones van arribar a Beijing per participar en la inauguració de la Quarta Conferència Mundial sobre la Dona, amb un únic objectiu: la igualtat de gènere i l'apoderament de totes les dones, a tot arreu.  La Sra.Joaquima Alemany, Presidenta de DonesLid, va participar com a Vicepresidenta del Institut Català de la Dona.

S'ha aconseguit molt de de llavors, però encara queda molt per fer i molt més es pot fer. Mira el vídeo per celebrar #Beinjing20. Més: http://beijing20.unwomen.org/es/ 

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...

El dia 11 se celebra el Dia Internacional de la Nena

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2019 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA